საბჭოთა ხელისუფლების დამყარების შემდეგ, არისტოკრატიული ოჯახის გვარისა და ღვაწლის მისაჩქმალად, „ყიფიანის ღვინოს“ „ხვანჭკარა“ ეწოდა. წარმოების გაფართოების მიზნით, 1929-1947 წლებში, ამბროლაურში, იმერელ მეფეთა საზაფხულო რეზიდენციის ადგილას, ღვინის ახალი საწარმო აშენდა, სადაც ყოველწლიურად 300 000 ბოთლი სხვადასხვა სახეობის რაჭული და ლეჩხუმური ღვინო ისხმებოდა.

 

საკონტაქტო ინფორმაცია
საწარმო: ამბროლაური. კოსტავას ქ.13 +(995 439) 22 12 04
ოფისი: თბილისი, სადგურის მოედანი 2 +(995 322) 95 11 34
ექსპორტის მენეჯერი +(995 599) 961 505
გაყიდვების მენეჯერი +(995 599) 897 800
ღვინის ტურების დაჯავშნა +(995) 514 700 055